Ads 468x60px

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Πέμπτη 26 Μάρτη-Συνάντηση των εκπαιδευτικών με τους γονείς των μαθητών

Α΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ – Θεσσαλονίκης
Πρόσκληση συνάντησης με τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους Γονέων, τους γονείς και τους Συλλόγους των Δασκάλων 
την Πέμπτη 26/3, στις 6.00 μ.μ., στην ΕΔΟΘ
Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ (14/3/2015), οργανώνουμε συνάντηση – σύσκεψη    για τα καθημερινά προβλήματα των  σχολείων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών την Πέμπτη 26/3, στις 6.00 μ.μ. στην ΕΔΟΘ (Προξ. Κορομηλά 51, Θεσ/νίκη)
Η πρωτοβουλία μας αυτή γίνεται μετά την πρώτη κινητοποίηση που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΑΣΓΜΕ στις 26/2  για επείγοντα προβλήματα των μαθητών, η οποία πρέπει να έχει συνέχεια με νέες δραστηριότητες και κινητοποιήσεις. 
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη συνάντηση - συζήτηση που οργανώνουν οι ΕΛΜΕ με τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους Γονέων, τους γονείς και τους Συλλόγους των Δασκάλων για να συζητήσουμε «την οργάνωση κινητοποιήσεων και άλλων δραστηριοτήτων για σίτιση, περίθαλψη, μεταφορά των μαθητών, κάλυψη των κενών - διορισμούς, ωράριο, έκτακτη οικονομική ενίσχυση των σχολείων, λειτουργία της πρόσθετης και ενισχυτικής, ζητήματα δημοκρατίας και αντιμετώπισης φαινομένων αυταρχισμού και άλλα τοπικά προβλήματα». (απόφαση Γενικής Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ). Στη σύσκεψη θα συζητηθεί και η πρόταση της ΟΛΜΕ για την οργάνωση Πανελλαδικής Ημέρας κινητοποίησης την Τετάρτη 1/4,  καθώς και η μορφή που θα έχει  η  κινητοποίηση.
                                                                                     
Τα  Δ.Σ. των ΕΛΜΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR