Ads 468x60px

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ Β΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                      Θεσσαλονίκη 21/4/2015
Πρ. Κορομηλά 51
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54622
e-mail: gelmeth3@gmail.com
http://3elmethess.blogspot.gr/
η Γ΄ ΕΛΜΕ στο διαδίκτυο 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ 
ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ Β΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


Την Δευτέρα 30/3, το ΔΣ της Γ΄ΕΛΜΕ συναντήθηκε με τον Δ/ντη της Β΄/θμιαςΕκπ/σης Αν. Θεσ/νίκης.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η εφαρμογή της υπουργικής απόφασης (117393 / 27-07-2014) για συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων που ανήκαν στη Γ΄ ΕΛΜΕ και πιο συγκεκριμένα για το 1ο – 9ο ΕΠΑΛ και 2ο – 9ο Ε.Κ. Του εκθέσαμε την θέση μας έτσι όπως αυτή καταγράφηκε στην επιστολή που του στείλαμε και του ζητήσαμε την ακύρωση της συγχώνευσης των παραπάνω σχολικών μονάδων.

Ο κ. Μαυρίδης παραδέχθηκε ότι μόνο προβλήματα δημιούργησαν οι παραπάνω συγχωνεύσεις κάποια από τα οποία είναι αδύνατον να λυθούν και δεσμεύτηκε να κάνει ότι μπορεί και μάλιστα άμεσα έτσι ώστε την επόμενη σχολική χρονιά να λειτουργήσουν οι παραπάνω σχολικές μονάδες με όλες τις ειδικότητες.

Καλούμε τον κ προϊστάμενο να προχωρήσει άμεσα στις ενέργειες που κρίνει αναγκαίες για την προώθηση και ικανοποίηση του αιτήματος μας για ακύρωση των συγκεκριμένων συγχωνεύσεων και να τις κοινοποιήσει στο σωματείο και την εκπαιδευτική κοινότητα , όπως υποσχέθηκε.

Ζητούμε την άμεση απάντηση του για να προχωρήσουμε έγκαιρα σε συνάντηση- παράσταση στον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης για το συγκεκριμένο ζήτημα. Η Γ΄ΕΛΜΕ-Θ θα εντείνει τις παρεμβάσεις της για την ακύρωση των συγχωνεύσεων και καλεί και τους συναδέλφους των συγκεκριμένων σχολείων να συμβάλλουν με τις προτάσεις και τη συμμετοχή τους.

 Επίσης στο αίτημα της Γ΄ΕΛΜΕ, οι επιτροπές των εξεταστικών κέντρων των πανελλαδικών εξετάσεων να ανανεώνονται κάθε χρόνο, έτσι ώστε σταδιακά να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή, ο κ. Μαυρίδης συμφώνησε και υποσχέθηκε να το υλοποιήσει στη σύσταση των επιτροπών αυτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ                                    ΤΣΙΝΑΡΕΛΗ ΕΛΕΝΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR