Ads 468x60px

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Δικοί τους οι πόλεμοι, δικοί μας οι νεκροί…



Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                      Θεσσαλονίκη 24 /11/ 2015
Πρ. Κορομηλά 51 τκ 54622 
                                 
 e-mail:  gelmeth3@gmail.com

Δικοί τους οι πόλεμοι, δικοί μας οι νεκροί…

Η Γ΄ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήριά  της, προς τις οικογένειες των αθώων θυμάτων της τυφλής φονικής τρομοκρατικής επίθεσης των τζιχαντιστών του ISIS στο Παρίσι, συνέχεια των επιθέσεων στη Βηρυτό στην Άγκυρα κ.α.
Καταγγέλλουμε  ως υπεύθυνους τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να προωθήσουν τα άνομα συμφέροντά τους για την αρπαγή του ορυκτού πλούτου και των δρόμων μεταφοράς του, προχωρούν σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τη  ανάπτυξη και δράση των εγκληματικών οργανώσεων του ISIS, της Αλ-Κάιντα και άλλων που οι ίδιοι τους εκπαιδεύουν, τους εξοπλίζουν, τους χρηματοδοτούν και τους χρησιμοποιούν για να πολεμήσουν κατά των λαών της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής τους οποίους σφάζουν αλύπητα, καταστρέφουν τις πόλεις τους και τα μνημεία πολιτισμού τους. Αποτέλεσμα αυτής της εφιαλτικής κατάστασης είναι και  το τεράστιο κύμα προσφύγων με όλες τις συνέπειες για τη ζωή τους και τις κακουχίες που αντιμετωπίζουν.
Την ίδια ώρα οι ιμπεριαλιστές βάζουν σε θανάσιμο κίνδυνο τους λαούς τους με τις επεμβάσεις τους σε πολλές χώρες.
Η Γ΄ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ απαιτεί να σταματήσουν αμέσως οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να αποσύρει τώρα η κυβέρνηση της Ελλάδας όλες τις ένοπλες δυνάμεις της από τις αποστολές στο εξωτερικό, να φύγει από το εγκληματικό ΝΑΤΟ και να κλείσει όλες τις ξένες βάσεις που αποτελούν ορμητήρια των ιμπεριαλιστών.
Η σφαγή του Παρισιού να μην χρησιμοποιηθεί από τους ιμπεριαλιστές ως άλλοθι για νέες επεμβάσεις κατά των λαών της περιοχής και για νέα μέτρα καταστολής ενάντια στα δικαιώματα των λαών της Ευρώπης.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ                                    ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR