Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Συγκέντρωση Κυριακή 22/5, 6.00 μ.μ. άγαλμα Βενιζέλου



Γ΄ΕΛΜΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                        Θεσσαλονίκη, 19-5-2016
Πρ. Κορομηλά 51
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54622
τηλ. Επικοινωνίας 6979850143                                 
e-mail: gelmeth3@gmail.com

Ο Αγώνας  συνεχίζεται, δεν τελείωσε!

Ο πρώτος γύρος της μάχης ενάντια στα συνολικά αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα, παρά την ψήφιση των νόμων για το ασφαλιστικό – φορολογικό, δεν έκλεισε. Η αξιολόγηση, για την οποία επιδιώκεται το πράσινο φως από το Eurogroup στις 24 Μάη, θα συνοδευτεί και με νέα βάρβαρα μέτρα που συμφώνησαν και ψηφίζονται την Κυριακή 22 Μάη, όπως:
Α. Τον περιβόητο «κόφτη» για να επιβληθούν προαποφασισμένες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κ.α. χωρίς κυβερνητική απόφαση και την διαδικασία της βουλής, με το άλλοθι του «μηχανισμού». Χωρίς να εξαιρείται η εκπαίδευση.
Β. Νέα φορολογικά μέτρα με μια σειρά αυξήσεις στους έμμεσους φόρους
Γ. Την εκχώρηση της διαχείρισης των «κόκκινων δανείων» στα κοράκια των τραπεζών και τα funds, που θα έχει τραγικές επιπτώσεις, α) Με τους χιλιάδες πλειστηριασμούς και πρώτης κατοικίας αλλά και β) Το κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων και όχι μόνο- επιχειρήσεων και την εκτίναξη της ανεργίας.
Δ. Το υπερ-ταμείο των ιδιωτικοποιήσεων: το οποίο θα έχει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας τόσο των επιχειρήσεων (πρώην ΔΕΚΟ) όσο και της γης.
Ο Αγώνας  συνεχίζεται, δεν τελείωσε!
Στόχος να μην περάσουν οι νόμοι ή να οικοδομήσουμε προϋποθέσεις για να μην εφαρμοστούν, μέχρι την συνολική ανατροπή όλου του αντεργατικού αντιλαϊκού πλέγματος που επέβαλαν κεφάλαιο – ΕΕ -ΔΝΤ και οι κυβερνήσεις τους μέχρι και σήμερα. Για τον σκοπό αυτό χρειάζεται η μέγιστη και πλατιά συσπείρωση δυνάμεων, σωματείων, κάθε αγωνιστικής συλλογικότητας εργαζομένων, ανέργων, της νεολαίας, συνολικά του λαού.
Συνεχίζουμε και δίνουμε την μάχη με πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες
Συγκέντρωση
Κυριακή 22/5, 6.00 μ.μ.  άγαλμα Βενιζέλου

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ                              ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR