Ads 468x60px

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Συνέλευση της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ και εκλογές για το 17ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                        Θεσσαλονίκη 1 /5/ 2017

Πρ. Κορομηλά 51 τκ 54622                                  

 e-mail:  gelmeth3@gmail.com

τηλ. Επικοινωνίας 6979850143


 Συνέλευση-εκλογές  της Γ΄ΕΛΜΕ-Θεσσαλονίκης

Η Τακτική  Συνέλευση της Γ΄ΕΛΜΕ-θ  ενόψει του  17ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μάη στις 10:30 πμ.  στο 23ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, Κασσάνδρου 17,  ενώ μετά  το μεσημέρι 2:30-7:30 μμ θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ (1-4 Ιούλη στην Αθήνα).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μέρος στην σημαντική αυτή η διαδικασία σε μια πολύ κρίσιμη για την εκπαίδευση και την κοινωνία χρονική συγκυρία

 Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

1.  Απολογισμός της δράσης του ΔΣ  της ΟΛΜΕ στη διετία 2015-2017.

2.  Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κλάδου την επόμενη περίοδο.

3.  Πρόγραμμα δράσης.

 Ήδη δόθηκε  συνδικαλιστική άδεια  από τις διευθύνσεις για όσους/ες συμμετέχουν στις διαδικασίες. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας η συμμετοχή στην συνέλευση αλλά ταυτόχρονα ηθική, συναδελφική και πολιτική  μας υποχρέωση.

 Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Όσοι /όσες συμμετείχαν στις εκλογές του Δεκέμβρη μπορούν να ψηφίσουν χωρίς οικονομική συνδρομή.

Για όσους/ες ψηφίζουν πρώτη φορά η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ για τους μόνιμους και 10 για τους αναπληρωτές-ωρομίσθιους (Η συνδρομή είναι η ελάχιστη δυνατή καθώς  τα 10 ευρώ είναι συνδρομή στην ΟΛΜΕ και 1 ευρώ στην ΕΔΟΘ), ενώ θα λάβουν και την εκπτωτική κάρτα της ΟΛΜΕ. Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα!
  • Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές ενημερώνοντας το mail της ΕΛΜΕ ή τους συναδέλφους του Δ.Σ.

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                    Γιάννης Λαθήρας                       Νίκος Παλάντζας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR