Ads 468x60px

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΥΣΔΕ Ανατολ. Θεσ/νίκης

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                        Θεσσαλονίκη 18 /5/ 2017

Πρ. Κορομηλά 51 τκ 54622                                  

 e-mail:  gelmeth3@gmail.com

τηλ. Επικοινωνίας 6979850143


Παράσταση διαμαρτυρίας

Την Παρασκευή 19-5-2017 στις 12:00 θα συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας τη διαδικασία οργανικών τοποθετήσεων, με θέμα την επικύρωση κενών και πλεονασμάτων.

  Πάρθηκε απόφαση από το ΠΥΣΔΕ, με μειοψηφία των αιρετών, να τροποποιήσουν ακόμη πιο αρνητικά τους πίνακες Α (πίνακες κενών πλεονασμάτων σχολικών μονάδων) που οι ίδιοι έστειλαν στο Υπουργείο στις 24-4-17 !

Θα αλλάξουν τον αριθμό τμημάτων θεωρώντας ότι τα τμήματα που είχαν «σπάσει», φέτος, με βάση τον αριθμό των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες πρέπει να ενοποιηθούν, εφαρμόζοντας από τώρα τις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις τις Κυβέρνησης.

 Επίσης το Υπουργείο έχει στείλει εγκύκλιο με την οποία ζητάει οι διαδικασίες να γίνουν fast track μέχρι της 30-5-17 δηλαδή μέσα σε μισό μήνα. Είναι αδύνατον να ολοκληρωθούν τόσο γρήγορα οι διαδικασίες. (δείτε σχετικό αίτημα της ΟΛΜΕ προς το υπουργείο) Έκοψαν παρανόμως τα χρονικά διαστήματα που προβλέπει το ΠΔ 50/96 για τις αιτήσεις  αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να είναι εντός των προθεσμιών που δίνει το Υπουργείο.

Τελειώνουν τη διαδικασία στις 2-6-17, ξεχνώντας ότι μετά τις τοποθετήσεις βελτίωσης-μετάθεσης-διάθεσης, πρέπει να υπάρξει περίοδος ενστάσεων, κοινοποίηση εναπομεινάντων κενών, αιτήσεις εκπαιδευτικών για τα εναπομείναντα, τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα κενά, ενστάσεις επί των τοποθετήσεων και οριστικοποίηση τοποθετήσεων.

Το ΔΣ της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ καλεί   στην παράσταση διαμαρτυρίας των ΕΛΜΕ την Παρασκευή 19-5-2017 στις 12μ, στη διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Σαπφούς 44, για να απαιτήσουμε να γίνουν αποδεκτές οι θέσεις του κλάδου.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Λαθήρας                                          Νίκος Παλάντζας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR