Ads 468x60px

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Αιμοδοσία στις 21 Μάρτη

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ        Θεσσαλονίκη 18-3-2018
Πρ. Κορομηλά 51
ΤΚ.54622
Τηλ. Επικοινωνίας 6979850143                                  
e-mail:  gelmeth3@gmail.com
http://3elmethess.blogspot.gr/
fb Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Νέες αιμοδοσίες των ΕΛΜΕ

Τα Δ.Σ. της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ σε συνεργασία με το τμήμα της αιμοδοσίας  του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, μετά τις πρώτες πετυχημένες αιμοδοσίες στις οποίες ανταποκρίθηκαν οι συνάδελφοι, οργανώνουν νέες αιμοδοσίες:
  
Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 9.00 πμ. έως τις 12.00 μ. στο 1ο ΓΕΛ Συκεών (Επταπυργίου 150)

Εβδομάδα αιμοδοσίας από 21/5 έως 25/5 στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο και από τις 9.00 πμ. έως τις 2.00 μμ. όπου μπορούν να δώσουν αίμα όλοι οι συνάδελφοι.

Όποιος/α επιθυμεί να δώσει αίμα για την τράπεζα αίματος των Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και δεν μπορεί να προσέλθει στις καθορισμένες ημερομηνίες και ώρες αιμοδοσίας, έχει τη δυνατότητα να πάει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, και να δώσει αίμα με τα στοιχεία της επωνυμίας: Γ΄ - Ε΄ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Γ΄- Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης). Ο αριθμός μητρώου είναι 14147.

Στην πρώτη αιμοδοσία των ΕΛΜΕ συμμετείχαν 91 συνάδελφοι και από αυτούς 42 αιμοδότες με αίτησή τους έχουν ζητήσει τα αποθέματα των φιαλών αίματος που είχαν δώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια να αποδοθούν στην τράπεζα αίματος των Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 70 φιάλες αίματος. Από αυτές δόθηκαν μέχρι στιγμής 22 φιάλες για κάλυψη αναγκών για αίμα. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας αίματος των ΕΛΜΕ ανταποκρίθηκαν σε όλα τα αιτήματα συνάδελφων  που απευθύνθηκαν στα μέλη των Δ.Σ. της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ.

Όποιος/α επιθυμεί να πάρει αίμα από τον Σύλλογο της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, μπορεί να απευθύνεται στα μέλη των ΔΣ των δύο ΕΛΜΕ. Ακόμη, μπορεί να στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση gelmeth3@gmail.com αναγράφοντας τα στοιχεία του/της και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στις νέες προγραμματισμένες αιμοδοσίες θα δοθούν οι κάρτες αιμοδοτών στους/στις δικαιούχους που συμμετείχαν στις προηγούμενες αιμοδοσίες.

                                   
                                                               Για το Δ.Σ. 
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ                    ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR