Ads 468x60px

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ- ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                Θεσσαλονίκη 4/4/2019
Πρ. Κορομηλά 51
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54622
e-mail: gelmeth3@gmail.com
http://3elmethess.blogspot.gr/
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ- ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ  ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Γ’ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ, 6.30ΜΜ ,στο 1ο ΓΥΜΝ. ΣΥΚΕΩΝ
C:\Users\matina\Desktop\φωτο κοκκινο μπαλονι\12.18-paulKlee-RedBalloon.jpgΤα τελευταία  χρόνια συστάθηκε και λειτούργησε στη Γ΄ ΕΛΜΕ-Θ πολιτιστική ομάδα επιδιώκοντας να αναδείξει το καλλιτεχνικό, πολιτιστικό, επιστημονικό και ερευνητικό έργο  συναδέλφων, ατομικές ή συλλογικές δουλειές που έγιναν ή που θα γίνουν με αφορμή δράσεις και προγράμματα στα σχολεία, να αναλάβει την οργάνωση πολιτιστικών\ πολιτισμικών  δραστηριοτήτων της ΕΛΜΕ.
Οργάνωσε μαζί με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ πετυχημένες εκδηλώσεις: ιστορικό περίπατο,  προβολές ταινιών με θέμα: «κινηματογράφος και εκπαίδευση», προβολή ντοκιμαντέρ, βιβλιοπαρουσιάσεις, μουσικές βραδιές, πολιτιστικές εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες κ.α.
Ωστόσο δεν κατάφερε να έχει μια μόνιμη λειτουργία και  διεύρυνση . Συνεχίζουμε φέτος, ευελπιστώντας να «αγκαλιάσει» περισσότερους συναδέλφους, να διευρύνει τις δραστηριότητες της και στο μορφωτικό τομέα , να «ανοίξει» καινούρια παράθυρα στη συλλογική μας προσπάθεια.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, συναδέλφισσα να στηρίξει με τη συμμετοχή του, τις προτάσεις και τις ιδέες του τη φετινή μας προσπάθεια.

Η  πρώτη συνάντηση της φετινής χρονιάς θα γίνει
την Τρίτη 9 Απρίλη, στις 6.30μμ.
στο  1ο Γυμνάσιο Συκεών

Η πολιτιστική ομάδα
και το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR