Ads 468x60px

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΜΕ -Θ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ\ΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 1 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7.00 Μ.Μ.

 


Γ΄ΕΛΜΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                             Θεσσαλονίκη  24 -2- 2023

Πρ. Κορομηλά 51

τηλ. Επικοινωνίας 6978300483                    

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/                    

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΜΕ -Θ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ\ΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΗ, 1 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΣΤΙΣ 7.00 Μ.

Καλούμε  ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ τους  νεοδιόριστους  εκπαιδευτικούς του ΄20, ΄21, ΄22 σε Διαδικτυακή ενημέρωση - συζήτηση την Τετάρτη στις 7.00 μ.μ.

Είναι σε εξέλιξη ο πολύμορφος πανεκπαιδευτικός αγώνας μας με απεργία αποχή, στάσεις εργασίας, απεργιακά βήματα και κινητοποιήσεις για να σταματήσουμε την αξιολόγηση, για να μην βρεθεί κανένας συνάδελφος μόνος του. Με την 24ωρη απεργία στις 15/2 και τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, στείλαμε ισχυρό μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε το δημόσιο σχολείο και την εργασία μας, θα σταματήσουμε την αξιολόγηση και τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα, με τα οποία η κυβέρνηση έχει περικυκλώσει το δημόσιο σχολείο.

Με νέες κινητοποιήσεις και κλιμάκωση συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα , ιδιαίτερα τώρα που το ΥΠΑΙΘ όρισε τους συμβούλους Κεντρικής Μακεδονίας και οι οποίοι θα αναλάβουν το έργο της αξιολόγησης αμέσως, όπως ήδη επιχειρείται σε άλλους νομούς που το προηγούμενο διάστημα είχαν οριστεί οι σύμβουλοι.

Τα βήματα που έχουμε αποφασίσει για να μην τολμήσουν να μπουν μέσα στις τάξεις για να αξιολογήσουν, αλλά και αν το τολμήσουν, τι κάνουμε για να τους σταματήσουμε, τα έχουμε αποφασίσει και θέλουμε να τα συζητήσουμε με όλους τους νεοδιόριστους του 2020, 2021 και 2022.

Μέσα από τη συζήτηση και καταθέτοντας και την ανάλογη εμπειρία από τις ΕΛΜΕ που ήδη δίνουν τη μάχη να αποτρέψουν τους συμβούλους να μπουν στις τάξεις, να ισχυροποιήσουμε τα βήματα του αγώνα και να τους σταματήσουμε!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

 

Το λινκ της συνάντησης είναι :  https://us02web.zoom.us/j/84576639817

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΕΥΔΟΞΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR