Ads 468x60px

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 Γ΄ΕΛΜΕ- Θ                                                                                           Θεσσαλονίκη 14/9/2022

Πρ. Κορομηλά 51

 τηλ. 6978300483/6977444398

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/

fb : Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης


ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!






Συνάδελφοι, συναδέλφισσες 

Όπως γνωρίζετε, το δράμα χιλιάδων συνανθρώπων μας και μεταξύ αυτών μαθητών, των οικογενειών τους και εκπαιδευτικών από τους νομούς της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από τις πλημμύρες και από πολιτικές έλλειψης μέτρων προστασίας της ίδιας της ζωής των ανθρώπων, συνεχίζεται και δεν έχει τέλος.

Η κατάσταση στους τόπους που χτυπήθηκαν είναι πάρα πολύ δύσκολη και γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη, καθώς αποκαλύπτεται το μέγεθος της καταστροφής.  Άνθρωποι, παιδιά, γυναίκες, άνδρες, ηλικιωμένοι, που τα σπίτια τους πλημμύρησαν, βρίσκονται σε απόγνωση. Κανείς μας δεν μπορεί να αγνοήσει αυτή την τραγωδία. Πρέπει άμεσα να πάρουμε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, όπως η ΕΛΜΕ μας και οι εκπαιδευτικοί κάναμε πάντοτε και συνεισφέραμε βοήθεια σε συνανθρώπους μας που τη χρειάζονταν.

Η ΕΛΜΕ μας απευθύνει επείγουσα έκκληση σε όλους\ες  να  συγκεντρώσουμε χρήματα για αλληλεγγύη. Ήδη η ΟΛΜΕ αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τις ΕΛΜΕ της Θεσσαλίας ,ενώ έκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνει στις τοπικές ΕΛΜΕ και στους εκπαιδευτικούς και η ΕΛΜΕ Καρδίτσας. Ανταποκρινόμενη η ΕΛΜΕ μας στην έκκληση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας καλεί τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων μας ,όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, να συνεισφέρουν .Οι σύλλογοι διδασκόντων να συζητήσουν και να οργανώσουν την αλληλεγγύη του σχολείου τους. 

 Τα χρήματα ,τα οποία θα συγκεντρώσουμε, θα τα αποστείλουμε για να  κατατεθούν στο λογαριασμό της ΕΛΜΕ Καρδίτσας  καταρχάς , αλλά και στις άλλες  ΕΛΜΕ που στους νομούς τους οι συνάνθρωποί μας ζουν το δράμα των πλημμυρών και θα διατεθούν για τις ανάγκες συναδέλφων , μαθητών και των  οικογενειών τους .

  Οι σύλλογοι διδασκόντων με εκπρόσωπό τους και συνάδελφοι να παραδώσουν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στο ΔΣ της ΕΛΜΕ στις παρακάτω συναντήσεις: 

  • Τρίτη 19-9,  Τετάρτη 20/9 και Παρασκευή 22/9  στο 2ο Γυμνάσιο Συκεών στις 2.30μμ

  • Τα σχολεία μπορούν  να απευθύνονται και στα μέλη του ΔΣ για την παραλαβή των χρημάτων από τα σχολεία τους.


ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΕΥΔΟΞΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR