Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ ΣΤΙΣ 25-10 ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 8.30π.μ- 13.00

 Γ΄ΕΛΜΕ- Ε΄ΕΛΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                                    Θεσσαλονίκη 19/10/2023 


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΣΥΚΕΩΝ-

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 25-10- 

ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  

8.30π.μ- 13.00


Η εθελοντική αιμοδοσία της Γ΄και Ε΄ΕΛΜΕ-Θ , μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης,  που έχει στηριχτεί και από εκπαιδευτικούς αλλά και από μαθητές μας, πραγματοποιείται από το 2017 , δύο φορές το χρόνο, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ΟΥΓΕΛ ΣΥΚΕΩΝ, καθώς ο χώρος εξυπηρετεί και διευκολύνει τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών .


 Η  πραγματοποίηση της  στο 1ο ΓΕΛ Συκεών  ποτέ όλα αυτά τα χρόνια  δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο σχολείο, αντίθετα υπήρξε θετική ανταπόκριση  και από  τη  σχολική κοινότητα του συγκεκριμένου σχολείου. 


Η φετινή αιμοδοσία  του Οκτωβρίου του 2023 της Γ΄και Ε΄ΕΛΜΕ-Θ, η έγκαιρη κοινοποίηση της, 

η ενημέρωση των συναδέλφων και ο ανάλογος προγραμματισμός των αιμοδοτών , συναντά την  πρωτοφανή, αυθαίρετη, αδικαιολόγητη και αναιτιολόγητη άρνηση του διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Συκεών,  Ζουμπούλη Παπαπαρασκευά , να παραχωρήσει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, προκειμένου να συνεχίσει η ΕΛΜΕ να πραγματοποιεί την εθελοντική της  αιμοδοσία.

 

Η  διοίκηση του δήμου, που επανειλημμένα του απευθυνθήκαμε, προχώρησε σε μια μετάθεση ευθυνών (δηλώνοντας αναρμοδιότητα!) Αναρμοδιότητα επίσης  δήλωσε και  ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Θες\νικης .


Πρώτη φορά, σε τοπικό και μάλλον και πανελλαδικό επίπεδο , διευθυντής αρνείται σε σωματείο παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση αιμοδοσίας!! 

Όταν είναι γνωστό ότι  οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες και ότι μέχρι τώρα ως Γ και Ε΄ΕΛΜΕ-Θ  έχουμε εξασφαλίσει κάλυψη σε αίμα σε δεκάδες περιπτώσεις συνανθρώπων μας που το χρειάστηκαν. 


 Ήμασταν και θα  είμαστε εδώ για όσους συναδέλφους και όσες συναδέλφισσες έχουν ανάγκη


Η προγραμματισμένη αιμοδοσία στις 25 Οκτωβρίου  θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο χώρο  που έγινε και στις 11-10, του 1ου Γυμνασίου Σταυρούπολης, Πεσόντων Ηρώων 2, από τις   8.30π.μ.- 13.00


Καλούμε τους συναδέλφους- ισσες  να  συμμετέχουν στην αιμοδοσία αλληλεγγύης των Γ και Ε΄ΕΛΜΕ-Θ 


Γ και Ε ΕΛΜΕ-Θ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR