Ads 468x60px

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Προβολή της ταινίας «BACKPACK FULL OF CASΗ»

 

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26/3/2024 η προβολή της ταινίας «BACKPACK FULL OF CASΗ» στην ΕΔΟΘ από τις Α, Β, Γ, Δ, Ε ΕΛΜΕ- Θ και ΣΕΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ, Ζ΄, ΥΠΑΙΘΡΟΥ  ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ, μετά από πρόταση της Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Η εισήγηση του Περικλή Παυλίδη ήταν εξαιρετική και αποκαλυπτική, καθώς βοήθησε πολύ να αντιληφθούμε άλλη μια φορά τις επιπτώσεις της Αξιολόγησης στην αυξανόμενη ιδιωτικοποίηση και επιχειρηματικοποίηση  της εκπαίδευσης.

Η ταινία, που αναφέρεται στις συνέπειες της εφαρμογής της ιδιωτικοποίησης και  σκληρής αξιολόγησης εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών και σχολικών μονάδων, επιβεβαιώνει  και ενισχύει  την μεγάλη σημασία και αξία του αγώνα μας  ενάντια στην αξιολόγηση -ιδιωτικοποίηση- εμπορευματοποίηση της  δημόσιας εκπαίδευσης. 

Ενδιαφέρουσα και η συζήτηση που ακολούθησε, με σύντομες παρεμβάσεις συναδέλφων και συναδελφισσών, αναδεικνύοντας πτυχές του θέματος  για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης, ενάντια στο σχολείο της αγοράς και της εμπορευματοποίησης.  
 

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR