Ads 468x60px

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ. ΌΧΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ\ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ\ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ. ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΜΕ -ΣΕΠΕ

 Γ΄ΕΛΜΕ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                                           Θεσσαλονίκη 30/8/2024 

Πρ. Κορομηλά 51 τηλ. 6978300483                                  

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/ 

fb  : Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ! 

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ

ΌΧΙ  ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ\ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ\ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ  ΤΜΗΜΑΤΩΝ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ  «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ 


ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΤΩΝ ΕΛΜΕ -ΣΕΠΕ 

  • ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 \9, ΣΤΙΣ 1.30 ΜΜ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 6\9 1.30Μ.Μ.ΣΤΗΝ ΠΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 



Μετά και από τη μαζική κινητοποίηση εκπαιδευτικών σωματείων  στη Θεσσαλονίκη στις 28 Αυγούστου στην οποία συμμετείχαμε ως Γ΄ΕΛΜΕ—Θ , την 3η μέσα στο καλοκαίρι, για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, ενάντια στην τρομοκρατία της εκπαιδευτικής ιεραρχίας και τα πειθαρχικά, για την προάσπιση του απεργιακού δικαιώματος, προχωράμε σε νέες κινητοποιήσεις σε συντονισμό με τα άλλα εκπαιδευτικά σωματεία της πόλης. Καλούμε τους νεοδιόριστους και όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση των ΕΛΜΕ- ΣΕΠΕ  την Τετάρτη 4/9 στις 1.30 στις διευθύνσεις δυτικής Θες\νίκης και στη συνέχεια της Ανατολικής και Παρασκευή 6 \9 στις 1.30μ.μ. στην ΠΔΕ Κ.Μ.. ενάντια στα πειθαρχικά που έχουν ξεκινήσει ήδη σε ορισμένες δ/νσεις (και όποιες άλλες πιθανόν το τολμήσουν στις επόμενες ημέρες) 

Ως Γ΄ΕΛΜΕ-Θ δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι η απόφαση του διοικητικού εφετείου που  κρίνει ότι οι νεοδιόριστοι/ες του '20 έπρεπε να έχουν μονιμοποιηθεί αυτοδίκαια στη διετία (το καλοκαίρι του '22), χωρίς αξιολόγηση , δικαιώνει τον αγώνα μας και οφείλεται στο ότι μπλοκάραμε και καθυστερήσαμε την αξιολόγηση με το όπλο της απεργίας- αποχής. Στην πραγματικότητα η απόφαση αυτή συμπαρασύρει νομικά και τους νεοδιόριστους του 2021 (και βάσιμα και του 2022 και των επόμενων ετών), οι οποίοι επίσης θα έπρεπε να έχουν «μονιμοποιηθεί» αυτοδίκαια τον Αύγουστο του 2023 (διετία), καθώς ούτε τότε είχε υπάρξει «καθολικό ρυθμιστικό πλαίσιο» για την αξιολόγηση (είχε ενεργοποιηθεί μόνο το Α1) και δεν είχε εκδοθεί καμία διαπιστωτική πράξη μονιμοποίησης (ούτε καν για αυτούς που είχαν ολοκληρώσει το Α1) τη στιγμή που θα έπρεπε (με βάση το σκεπτικό του δικαστηρίου - σύμφωνα με το άρθρο 40 του ν. 3528/2007) να έχουν εκδοθεί ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτως αξιολόγησης!


Είναι αυτονόητο, με βάση την απόφαση, ότι οι ΔΙΔΕ ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ καθώς και όλες οι ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ της χώρας οφείλουν να μονιμοποιήσουν χωρίς αξιολόγηση,να προχωρήσουν σε συνεδριάσεις ΤΩΡΑ!  και να μονιμοποιήσουν όλες/όλους αυτοδίκαια, μια και έχει παρέλθει η διετίαμε διαπιστωτικές πράξεις που οφείλουν να εκδώσουν ΑΜΕΣΑ!

 Παράλληλα καλέσαμε τους συναδέλφους\ισσες , στέλνοντας σχετικό υπόδειγμα, να καταθέσουν αίτηση προς τα ΠΥΣΔΕ απαιτώντας την άμεση μονιμοποίηση τους.Ήδη 14 συνάδελφοι-ισσες , νεοδιόριστοι του ’20 έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους  στο ΠΥΣΔΕ  Δυτικής Θες\νίκης καθώς και άλλοι του ΄21 και ΄22.


Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

  • Ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων, χωρίς αξιολόγηση.

  • Όλα τα ΠΥΣΔΕ / ΠΥΣΠΕ της χώρας να συνεδριάσουν και να μονιμοποιήσουν όλες και όλους τους νεοδιόριστες /ους του 2020, του 2021 και του 2022 τώρα! 

  • Να συνεδριάσουν τώρα τα ΠΥΣΔΕ -ΠΥΣΠΕ Θεσσαλονίκης, να εφαρμόσουν τη δικαστική απόφαση και να μονιμοποιήσει τους νεοδιόριστους, χωρίς αξιολόγηση. Αν δεν το κάνει, τα μέλη του παρανομούν και εγκαλούνται για παράβαση καθήκοντος! Και αναλόγως θα αντιμετωπιστούν με όλα τα πολιτικο-συνδικαλιοστικά και νομικά μέσα (κατάθεση εξώδικου και δικαστική προσφυγή)!

  • Κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου της αξιολόγησης και των νόμων 4692/2020 και 4823/2021.

  • Να σταματήσουν οι διώξεις και τα πειθαρχικά εκπαιδευτικών. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς, την απεργία αποχή και τα σωματεία μας.

  • Καλούμε όλες/όλους τους νεοδιόριστους\ες του 2020 και του 2021 και του 2022 να συμπληρώνουν, υπογράφουν και πρωτοκολλούν το υπόδειγμα αίτησης/αιτήματος  που έχουμε στείλει ως ΕΛΜΕ  και να το αποστέλλουν προς τα ΠΥΣΔΕ ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ , με την οποία αιτούνται να υλοποιηθούν όλες οι νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες τις οποίες είναι υποχρεωμένη και πλέον και δικαστικά δεσμευμένη η Δ/νση να πράξει για την μονιμοποίηση (σύμφωνα και  με τις διατάξεις του αρ. 40 του ν. 3528/2007 στις οποίες άλλωστε αναφέρεται και η υπ’ αρ. 1510/2024 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών) και την επίσημη κοινοποίηση των αντίστοιχων διαπιστωτικών πράξεων.

  • Καλούμε όλους τους νεοδιόριστους είτε ήδη κατέθεσαν, είτε όχι, αίτηση μονιμοποίησης, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Τετάρτη 4/9, προκειμένου να κατατεθεί και ομαδική αίτηση από την ΕΛΜΕ με τα στοιχεία του κάθε συναδέλφου, όπως προτείνει η ΟΛΜΕ. 

  • Οι συναδέλφισσες/φοι στη διάρκεια της κινητοποίησης να δώσουν και τα στοιχεία τους (όνομα/επώνυμο, πατρώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ και φωτοτυπία ταυτότητας) στο ΔΣ της ΕΛΜΕ, γιατί θα χρειαστούν για τις επόμενες νομικές ενέργειες ώστε να μην χαθεί χρόνος, όπως έχει ζητήσει το ΔΣ της ΟΛΜΕ να συγκεντρώσουν οι ΕΛΜΕ.


Τα σχέδιά τους μπορούμε να τα χαλάσουμε με τους χιλιάδες απεργούς που αντιστέκονται σθεναρά με ισχυρό το όπλο της απεργίας αποχής, με αποφασιστικό αγώνα διαρκείας του κλάδου με το άνοιγμα των σχολείων με αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων των ΕΛΜΕ, Επιτροπές Αγώνα, συντονισμό των ΕΛΜΕ ΣΕΠΕ και ισχυρό πανεκπαιδευτικό μέτωπο. Αυτό το αντιλαμβάνονται πολύ καλά οι κυβερνώντες, για αυτό και συνεχίζουν το κατακαλόκαιρο τον αυταρχισμό και τις παράνομες εντολές και ενέργειες, προκειμένου να περάσει η αξιολόγηση. Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι συναδέλφισσες/οι είναι απεργοί και προστατεύονται από το συνταγματικά κατοχυρωμένο απεργιακό δικαίωμα! Απαιτούμε από τα μέλη των συμβουλίων επιλογής και των υπηρεσιακών συμβουλίων να μη σκεφτούν ούτε στιγμή να στραφούν ενάντια στους/στις εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε κηρυγμένη απεργία-αποχή των Ομοσπονδιών των σωματείων τους! Όσες, όσοι το παραβλέψουν έχουν προσωπική ευθύνη και για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι θα αξιοποιήσουμε κάθε νομικό, συνδικαλιστικό και πολιτικό μέσο σε περίπτωση που επιχειρήσουν να πλήξουν έστω και στο ελάχιστο απεργούς συναδέλφισσες/ ους!

ΌΧΙ  ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ\ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ\ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ  ΤΜΗΜΑΤΩΝ -ΟΧΙ ΣΤΗΝ  «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ 

ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ 

Το σχολείο της αγοράς είναι εδώ και συνεχίζει να προωθείται, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές  θυσιάζονται στο βωμό των περικοπών και της πολιτικής των περιορισμών και της λιτότητας ,για να εναρμονίζεται και η παιδεία με την γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΟΟΣΑ. Κυβέρνηση,  υπουργείο παιδείας και  Διευθύνσεις εκπαίδευσης προχωρούν στη δραστική περιστολή των δαπανών για τη δημόσια εκπαίδευση, θεωρώντας κόστος τις προσλήψεις εκπαιδευτικών και τη λειτουργία τμημάτων με λιγότερους μαθητές.

 Δεν προχωρούν στην έγκριση όλων των λεγόμενων ολιγομελών τμημάτων των σχολείων, ενώ μέσα στο κατακαλόκαιρο με προφορικές οδηγίες στους Διευθυντές των σχολείων επιβάλλουν συμπτύξεις και περικοπή τμημάτων. Οδηγούν τα σχολεία στη λειτουργία υπεράριθμων τμημάτων με στοίβασμα 28 και 29 μαθητών στα τμήματα. Ετοιμάζουν μείωση των προσλήψεων των αναπληρωτών και εφαρμόζουν αντεργατικές συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών με μετακινήσεις τους σε πολλά σχολεία.  Δραματικά θα είναι τα αποτελέσματα για τις συνθήκες μάθησης των μαθητών\τριών  και της εργασίας των εκπαιδευτικών.

  • Σε 4 από τα  6 ΕΠΑΛ που ανήκουν στη δύναμη της Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε από την Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και από το Υπουργείο Παιδείας για το σχολικό έτος 2024-2025, δεν έχουν εγκριθεί τα μισά από τα τμήματα που την έγκρισή τους είχαν ζητήσει τα σχολεία, ανάμεσα τους και ένα μοναδικό στη Δυτική Θες\νίκη. Ο εμπαιγμός της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και φέτος. Και αυτή τη σχολική χρονιά θα περιμένουν την έγκριση των λεγόμενων ολιγομελών τμημάτων, όπως παραπλανητικά ονομάζει το υπουργείο τα τμήματα που δε συγκεντρώνουν τα ασφυκτικά και αντιπαιδαγωγικά όρια αριθμού μαθητών που το ίδιο έχει ορίσει, ενώ εκατοντάδες μαθητές που “δεν χωράνε” και διώχνονται, με κλήρωση, από τα ΕΠΑΛ θα ψάχνουν σχολείο.

  • Στα ΓΕΛ τα λεγόμενα ολιγομελή τμήματα στις ομάδες προσανατολισμού είναι δεκάδες που αναμένουν την έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας.

  • Στα γυμνάσια υποχρέωναν διευθυντές σχολείων με προφορικές εντολές από τη Διεύθυνση μέσα στο κατακαλόκαιρο τους να  υπολογίσουν εκ νέου τα τμήματα, με βάση τον αριθμό των μαθητ(ρι)ών που εμφανίζονται στο πληροφοριακό σύστημα (myschool). Με αυτό τον υπολογισμό  εξαφανίζουν μαθητές των οποίων για διάφορους λόγους οι εγγραφές εκκρεμούν,  είναι μετεξεταστέοι, ή επίκειται μετεγγραφή τους τον Σεπτέμβριο κλπ. Επίσης δεν λαμβάνονται υπόψη οι μαθητές με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και δεν μειώνουν τον αριθμό του συνόλου των μαθητών στα αντίστοιχα τμήματα. . Χαρακτηριστικό είναι πως σχεδόν  όλα τα γυμνάσια των Συκεών  θα χάσουν από  ένα τμήμα καθώς και γυμνάσια στη Νεάπολη και την  Πολίχνη, αν εφαρμοστεί ο νέος απαράδεκτος κόφτης. https://3elmethess.blogspot.com/2024/08/blog-post_24.html

Με την ολοκλήρωση των εγγραφών και μετεγγραφών και τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό, με  στοίβαγμα  μαθητών σε υπεράριθμα τμήματα των 28 και 29 μαθητών ή  με  αντιπαιδαγωγική μετακίνηση τους σε άλλα σχολεία. Σοβαρές συνέπειες θα έχει η φοίτηση σε υπεράριθμα τμήματα για τους μαθητές με  διαγνωσμένες αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.  Με βάση αυτά τα δεδομένα υπολογίζονται οι αναθέσεις μαθημάτων στους εκπαιδευτικούς  των σχολείων για να βγουν λειτουργικά κενά και πλεονάσματα. 

  • Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων ευθύνης μας να συνεδριάσουν άμεσα και να απαιτήσουν τη λειτουργία όλων των τμημάτων των σχολείων τους.Να αποστείλουν τις σχετικές αποφάσεις τους σε ΔΔΕ και ΠΔΕ .

  •  Καλούμε όλους -ες του συναδέλφους -ισσες να  συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις της Γ΄ΕΛΜΕ και των άλλων εκπαιδευτικών σωματείων , για να  ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ 


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

  •      Να εγκριθούν όλα τα τμήματα σε Γυμνάσια-Λύκεια-ΣΜΕΑΕ που έχουν ζητήσει τα σχολεία.  Όλοι οι μαθητές να γραφτούν στα σχολεία τους και να μην μετακινηθούν. Να καταργηθεί ο νόμος για τα λεγόμενα ολιγομελή τμήματα.

  •  20μαθητές στο τμήμα, 15 σε κατευθύνσεις, Ομάδες Προσανατολισμού στα ΓΕΛ,σε τομείς και ειδικότητες των ΕΠΑΛ.

  • Να κατοχυρωθεί η ελεύθερη επιλογή των μαθητών στις Ξένες γλώσσες. Να επανέλθει η παράλληλη διδασκαλία, όπως ίσχυε παλιότερα σε κάθε τμήμα.

  • Ουσιαστική μείωση των μαθητών στα τμήματα  που φοιτούν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. 

  • Να καλυφθούν τώρα όλα τα κενά σε όλες τις δομές εκπαίδευσης. Να λειτουργήσουν με το ξεκίνημα της χρονιάς η Πρόσθετη και η Ενισχυτική διδασκαλία σε όλα τα σχολεία, καθώς και οι δομές εκπαίδευσης για τα προσφυγόπουλα (ΔΥΕΠ, τάξεις υποδοχής, κ.ά.).

  • Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία. 20 χιλιάδες τώρα στη Β/θμια για να καλυφθούν όλα τα κενά με μόνιμους διορισμούς! Μονιμοποίηση των αναπληρωτών, έστω και με μία σύμβαση εργασίας. Όχι στον ΑΣΕΠ. 

  • Καμιά μετακίνηση εκπαιδευτικών σε περισσότερα  από 2 σχολεία. 

  • Πρόσληψη όλων των αναπληρωτών σε μία φάση και με όλα τα κενά στη δημοσιότητα.

  • Πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα στους αναπληρωτές\τριες.

  • Να δοθούν όλα τα κενά -να γίνουν οι τοποθετήσεις με βάση τα αρχικά κενά και όχι αυτά που έχουν προκύψει από τις περικοπές και συμπτύξεις των τμημάτων .

  • Υπηρεσιακές μεταβολές με διαφάνεια, αντικειμενικότητα – μόρια παντού – όλα στη δημοσιότητα. Οι προσωρινές τοποθετήσεις αποσπασμένων, εκπαιδευτικών στη διάθεση, νεοδιόριστων και αναπληρωτών να γίνουν με δημοσιοποίηση των κενών, με αιτήσεις και μόρια. 

  • Πρόσληψη όλων των αναπληρωτών σε μία φάση και με όλα τα κενά στη δημοσιότητα. Όχι στις τοποθετήσεις με κουτσουρεμένα τα κενά από ΔΔΕ και μέσω ΟΠΣΥΔ και χωρίς την τήρηση κριτηρίων.

  • Οι ΔΔΕ να κάνουν τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών στη βάση των προτάσεων των ΕΛΜΕ  (δημοσιοποίηση όλων των κενών – αιτήσεις – τοποθετήσεις με μόρια – δικαίωμα ενστάσεων και για τους αναπληρωτές). 

  • Όχι στην αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών. Απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία της.

  • Όχι στο «νέο σχολείο» των εξεταστικών φραγμών, της κατεδάφισης των μορφωτικών και εργασιακών  δικαιωμάτων.

  • Παλεύουμε για Δημόσιο, Δωρεάν, Ενιαίο και Δημοκρατικό δωδεκάχρονο Σχολείο για όλους τους μαθητές και όλους τους εκπαιδευτικούς. 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ!

Είναι πλέον φανερό ότι η νέα  σχολική χρονιά δεν μπορεί παρά να είναι χρονιά αποφασιστικού αγώνα  με κινητοποιήσεις και απεργιακά βήματα κατά της εντεινόμενης αντιλαϊκής, αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της κυβέρνησης που ισοπεδώνει κυριολεκτικά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητ(ρι)ών μας και τα βασικά εργασιακά και δημοκρατικά μας  δικαιώματα.

Καλούμε την ΟΛΜΕ, καθώς και όλες τις ΕΛΜΕ να πάρουν αποφάσεις για την ενιαία  απάντηση του κλάδου στις διεκδικήσεις μας για την  υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών, των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και την προώθηση των  αιτημάτων μας. Να αποφασιστούν άμεσα ΓΣ των ΕΛΜΕ και ΓΣ των εκπροσώπων των ΕΛΜΕ για να διαμορφωθεί ένα αποφασιστικό σχέδιο για αγώνα διαρκείας με συγκεκριμένα απεργιακά βήματα, δράσεις και ενημέρωση των γονέων και της υπόλοιπης κοινωνίας.


 Ως Γ΄ ΕΛΜΕ-Θ  θα συμβάλλουμε στην ανάπτυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων με συντονισμό των ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ, των σχολείων και των συναδέλφων, καθώς και των γονιών και μαθητών, για να προωθήσουμε τις διεκδικήσεις του κλάδου. 


                                                                                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                     ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                                  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΗΣ









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR