Ads 468x60px

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα αγωνιστικού συντονισμού σωματείων, συντονιστικών, επιτροπών αγώνα και εργαζομένων στις 18/11, στις 6.30 μ.μ., στην ΕΔΟΘ

Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ –Θ
Συντονιστικό καθηγητών σε διαθεσιμότητα
Συνάντηση αγωνιστικού συντονισμού σωματείων, συντονιστικών, επιτροπών αγώνα την Τρίτη 18/11, στις 6.30 μ.μ., στην ΕΔΟΘ
Καλούμε τα Δ.Σ. των σωματείων, τους εκπροσώπους των συντονιστικών, των επιτροπών αγώνα και άλλων συλλογικοτήτων και φορέων, καθώς και τους ίδιους τους εργαζόμενους από τους κλάδους σε συνάντηση συντονισμού την Τρίτη 18/11, στις 6.30 μ.μ., στην ΕΔΟΘ.
Μπροστά στη νέα εφ’ όλης της ύλης βάρβαρη επίθεση που ξεδιπλώνεται το επόμενο διάστημα (νέο μισθολόγιο, νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό, αξιολόγηση, διαθεσιμότητες – απολύσεις, κατάργηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, ιδιωτικοποιήσεις, πλειστηριασμοί κατοικιών, νέες φοροεπιβαρύνσεις, κ.α.) από κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ, καθώς και στον εντεινόμενο αυταρχισμό, το συνδικαλιστικό κίνημα καλείται να δώσει τη δική του απάντηση, προγραμματίζοντας και οργανώνοντας αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις στην προοπτική της κλιμάκωσης και της νίκης των αγώνων.
Σε μια τέτοια κατεύθυνση καλούμαστε να αξιοποιήσουμε την 24ωρη πανεργατική απεργία που έχει προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΣΕΕ και μια σειρά Ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/11. Για την επιτυχία της απεργίας και των κινητοποιήσεων, στη συνάντηση συντονισμού θα συζητήσουμε και θα πάρουμε μια σειρά μέτρα που θα εξασφαλίσουν τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων.
Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ
Το Συντονιστικό των καθηγητών σε διαθεσιμότητα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR