Ads 468x60px

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την αποφυλάκιση Ρουπακιά



Γ΄ΕΛΜΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                      Θεσσαλονίκη      5-4- 2016
Πρ. Κορομηλά 51/
e-mail: gelmeth3@gmail.com

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ
Το Δ.Σ της Γ΄ΕΛΜΕ  Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την αποφυλάκιση του δολοφόνου στελέχους της εγκληματικής, ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά.
Η αποφυλάκισή του, έστω και με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, αποτελεί πρόκληση, όχι μόνο για την οικογένεια του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, αλλά και για το σύνολο των θυμάτων της εγκληματικής και ναζιστικής αυτής οργάνωσης. Προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα του λαού μας.
Η αποφυλάκιση με βούλευμα του φασίστα δολοφόνου  αναδεικνύει από τη μια τις πολιτικές ευθύνες της σημερινής συγκυβέρνησης και των
προηγούμενων κυβερνήσεων που δε μερίμνησαν, όπως όφειλαν, να κατοχυρώσουν τους απαιτούμενους όρους διεξαγωγής της δίκης, έτσι ώστε να μην  υπάρξει κωλυσιεργία και χρονοτριβή, η οποία επέτρεψε την υπέρβαση  του ανώτατου χρονικού ορίου κράτησης του χρυσαυγίτη δολοφόνου και  τελικά την αποφυλάκισή του. Από την άλλη επιβεβαιώνει και τις ευθύνες των εκπροσώπων της δικαιοσύνης που ανέχτηκαν τους απαράδεκτους όρους διεξαγωγής μιας τόσο σημαντικής δίκης, γνωρίζοντας ότι η χρονοτριβή θα ευνοήσει το φυλακισμένο δολοφόνο και θα οδηγήσει στην αποφυλάκισή του.
Καμία ανοχή δεν πρέπει να υπάρξει από τους εργαζόμενους και τη νεολαία απέναντι στους νοσταλγούς του Χίτλερ, στους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, και όλων των άλλων εγκληματικών ενεργειών που έκανε η Χρυσή Αυγή χτυπώντας Συνδικάτα και συνδικαλιστές στο Πέραμα και όχι μόνο.
Ο λαός μας και η νεολαία ιδιαίτερα πρέπει να επαγρυπνούμε, να απομονώσουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή όπου και αν εμφανίζεται, να μην μπορούν να σταθούν οι φασίστες σε κανένα σχολείο, σε καμιά γειτονιά.

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.

  • OXI ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ  ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ         ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR