Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Κινηματογραφικές προβολές με ταινίες για την εκπαίδευση



Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                        Θεσσαλονίκη 24 /11/ 2016

Πρ. Κορομηλά 51 τκ 54622                                  

 e-mail:  gelmeth3@gmail.com

τηλ. Επικοινωνίας 6979850143


Κινηματογραφικές προβολές με ταινίες για την εκπαίδευση

Συνάδελφοι –συναδέλφισσες,

Το ΔΣ της  Γ΄ΕΛΜΕ-Θ υλοποιώντας μια  παλιότερη πρόταση –σκέψη αποφάσισε την οργάνωση κινηματογραφικών προβολών με θέμα την εκπαίδευση.

Η αρχική μας σκέψη είναι να γίνονται οι προβολές μια φορά το μήνα ανάλογα με το ενδιαφέρον και φιλόδοξος στόχος  μας να εξελιχθούν στην μορφή κινηματογραφικής λέσχης.

 Επιλέξαμε κατ αρχή ένα κατάλογο με τριάντα επτά 37 ταινίες που προφανώς δεν είναι πλήρης (περιέχει τις πιο γνωστές ταινίες) γι αυτό περιμένουμε και την δική σας συμβολή για παρατηρήσεις, προτάσεις, διορθώσεις, συμπληρώσεις.

Μετά τις προβολές θα μπορούσε να αναπτυχθεί συζήτηση  τόσο για την ταινία όσο και για τα θέματα που θίγει. Επιθυμητή θα ήταν και η παρουσία φίλων, άλλων εκπαιδευτικών, γονέων ακόμη και μαθητών μας.

Ξεκινάμε την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη στις 6.30μμ. στην αίθουσα του 1ου Γυμνασίου Συκεών (περιοχή Τειχών Γληνού 13 στις Συκιές λεωφ. 23 και 28.)

Πρώτη ταινία θα είναι  η :Butterfly tongues / La lengua de las mariposas - Η γλώσσα της πεταλούδας [1999] (δείτε εδώ την κριτική της ταινίας)

Θα ακολουθήσει  μια πρώτη συζήτηση  που θα έχει οργανωτικό χαρακτήρα για τον τρόπο επιλογής των ταινιών,το χώρο, τη μέρα, την ώρα προβολών που μπορεί να εξυπηρετεί τους περισσότερους/ερες.



Για το ΔΣ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ               ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR