Ads 468x60px

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Αποφάσεις Γεν. Συνέλευσης (8 Ιούνη) της Γ΄ ΕΛΜΕ-Θ

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ               Θεσσαλονίκη 8/06/2017
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54622    
ΤΗΛ. Επικοινωνίας 6979850143
e-mail:  gelmeth3@gmail.com 
http://3elmethess.blogspot.gr/ 

Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

 Η ΓΣ της ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης  που συγκλήθηκε στις 8 Ιούνη 2017 με θέμα κυρίως τις επιλογές διευθυντών;  πήρε τις εξής αποφάσεις:

1.       Καλεί τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν στην  διαδικασία συμπλήρωσης της «φόρμας αποτίμησης» των υποψηφίων διευθυντών.

2.     Απαιτεί από την ΟΛΜΕ να καλέσει όλο τον κλάδο σε αποχή, όπως η ΔΟΕ και η ΑΔΕΔΥ.

3.     Συμμετοχή στην  απεργία - αποχή στα πλαίσια της απόφασης της ΑΔΕΔΥ, από κάθε διαδικασία γνωμοδότησης  και αξιολόγησης για τους υποψήφιους διευθυντές, αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας   καθώς και για κάθε διαδικασία αξιολόγησης. 

4.     Οι  αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου να μην συμμετάσχουν με τη βαθμολογία τους στις αξιολογικές κρίσεις των υποψήφιων διευθυντών στις επικείμενες συνεδριάσεις των “διευρυμένων” ΠΥΣΔΕ, παραμένοντας στη διαδικασία στα πλαίσια του ελέγχου –αποκάλυψης- καταγγελίας.

5.     Υιοθετεί την πρόταση του ΔΣ της ΕΛΜΕ  για την εκλογή συντονιστή από έναν αναβαθμισμένο, κυρίαρχο σύλλογο διδασκόντων, για μία θητεία και χωρίς επίδομα θέσης, καθώς και τις άλλες προϋποθέσεις που θέτει.

6.     Αποστολή σχεδίου πρακτικού στους συλλόγους διδασκόντων που μπορούν να αξιοποιήσουν με παρατηρήσεις, διορθώσεις και άλλες προτάσεις για την σύνταξη του πρακτικού κάθε συλλόγου.

Άλλα ζητήματα :

α)     Συμμετοχή στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη  στις 15 Ιούνη και στις 24 Ιούνη.

β)     Ψήφισμα συμπαράστασης στους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και καταγγελίας της πρωτοφανούς αστυνομικής προσπάθειας σύλληψής τους τις νυκτερινές ώρες στα σπίτια τους.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Γιάννης Λαθήρας                                 Νίκος Παλάντζας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR