Ads 468x60px

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ψήφισμα για το χτύπημα της αντιμπεριαλιστικής πορείας της νεολαίας στην Αθήνα



Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                             22-4-2018 Θεσσαλονίκη                                             
Πρ. Κορομηλά 51

Τηλ. Επικοινωνίας 6979850143

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/

fb Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Ψήφισμα για το χτύπημα της αντιμπεριαλιστικής πορείας της νεολαίας στην Αθήνα

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ :

Ξύλο και χημικά στους φοιτητές – στήριξη στους ΝΑΤΟϊκούς μακελάρηδες




Η Γ΄ΕΛΜΕ-Θ καταδικάζει τη βάναυση επίθεση με ρόπαλα, χημικά, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας ενάντια σε φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενους στη αντιπολεμική διαδήλωση της 16ης Απρίλη κατόπιν εντολής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η επίθεση έγινε όταν οι διαδηλωτές βρίσκονταν στο ύψος του αγάλματος Τρούμαν, το οποίο και πήγαν να αποκαθηλώσουν, σε μία συμβολική κίνηση καταδίκης του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, που από κοινού με Βρετανία και Γαλλία έκαναν την επέμβαση στη Συρία. Οι δυνάμεις καταστολής προχώρησαν σε προσαγωγές 3 ατόμων και στον τραυματισμό άλλων τριών, που κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία, μετά τις «διευκολύνσεις» που παρέχει πρόθυμα και χωρίς κανένα δισταγμό σε Αμερικάνους, ΝΑΤΟ και ΕΕ για να υλοποιούν τα εγκληματικά τους σχέδια κατά των λαών, τώρα επιχειρεί – σε άμεση συνεννόηση μαζί τους – να καταστείλει ωμά κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αντίστασης. Όπως πριν από λίγες ημέρες, «απάντησε» με MAT, βία και εκφοβισμό, χτυπώντας αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και φοιτητές, που διεκδικούσαν μόνιμη και σταθερή εργασία, έτσι και σήμερα κατέστειλε βίαια τη διαδήλωση ενάντια στο νέο αιματοκύλισμα των ιμπεριαλιστών στη Συρία. ”, Για άλλη μια φορά η αντιλαϊκή τους πολιτική, η ενεργή συμμετοχή τους στον πόλεμο στη Συρία, πάει χέρι – χέρι με την βία και την καταστολή.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Καλούμε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις σε κοινό αγώνα για να αποτρέψουμε τις νέες πολεμικές τραγωδίες, για να ανατρέψουμε την αιματοβαμμένη εκστρατεία του κεφαλαίου και τις κυβερνήσεις που τις υποστηρίζουν. Για την ειρήνη των λαών, κόντρα στους ανταγωνισμούς των κεφαλαίων.

Η Τρομοκρατία δε θα περάσει! Έξω η Ελλάδα από το Ιμπεριαλιστικό Έγκλημα!

Καμία αναμονή! Κανένας φόβος!

Όλοι στους δρόμους του αγώνα ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών!


Για το Δ.Σ.

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                          ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ               ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR