Ads 468x60px

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥΣ!

 Γ΄ΕΛΜΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                                Θεσσαλονίκη  11/1/2022 

Πρ. Κορομηλά 51 τηλ. 6978300483                                  

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/ 

fb  : Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης


ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥΣ!


Το άνοιγμα των σχολείων χωρίς κανένα μέτρο διασφάλισης της υγείας εκπαιδευτικών και μαθητών και οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει από εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές, η διαφαινόμενη  έκρυθμη κατάσταση, με τα κενά  να πολλαπλασιάζονται  λόγω νοσούντων εκπαιδευτικών  έχουν οδηγήσει υπουργείο και διοίκηση  να διατυπώνουν   με  απανωτές προφορικές οδηγίες, κατεθύνσεις,  δηλώσεις  «λύσεις»  καταστρατήγησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων και των μορφωτικών των μαθητ(ρι)ών μας, επιβεβαιώνοντας το αντιδραστικό αντιεκπαιδευτικό βέλος της κυβερνητικής πολιτικής για την παιδεία.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Όλα τα εργασιακά δικαιώματά μας βρίσκονται σε ισχύ και πρέπει να τα περιφρουρούμε!

Ως εκ τούτου υπενθυμίζουμε:

1) Καμιά παραβίαση του διδακτικού μας ωραρίου δεν επιτρέπεται! Δεν αναπληρώνουμε κανέναν και πουθενά! Να προσλάβει το κράτος αμέσως όσες χιλιάδες αναπληρωτές πλήρους ωραρίου χρειάζονται!

2) Αναρρωτική άδεια σημαίνει ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παρέχω κανενός τύπου εργασία στην υπηρεσία που ανήκω. Όσα ακούστηκαν για αδειούχους που θα κάνουν τηλεκπαίδευση θα ήταν απλώς φαιδρά αν δεν ήταν επικίνδυνα. Επιδιώκουν άλλους να τους φοβίσουν  κι άλλους να τους ρίξουν  στο φιλότιμο. Δεν πέφτουμε στην παγίδα, δεν σκάβουμε το λάκο μας!

3) Καμια υπερωρία δεν υποχρεούμαι να κάνω, εκτός αν εγγράφως με ειδική απόφαση δεν μου επιβληθεί από το οικείο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

4) Εξακολουθούν να είναι σε απόλυτη ισχύ 3 [τρεις] αποφάσεις της ΟΛΜΕ για ΑΠΟΧΗ: α) απο την τηλεκπαίδευση σε περίπτωση κατάληψης, Β) απο την τηλεκπαίδευση από το σπίτι μας, με δικά μας μέσα, Γ) από κάθε είδους live streaming.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR