Ads 468x60px

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ

 Γ΄ΕΛΜΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                             Θεσσαλονίκη  21 -2- 2023

Πρ. Κορομηλά 51

τηλ. Επικοινωνίας 6978300483                    

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/                    

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ


· Καλούμε όλους τους συναδέλφους- ισσες να υπογράψουν μαζικά  τη δήλωση της απεργίας αποχής από την ατομική αξιολόγηση . Η απεργία αποχή «συμβόλαιο τιμής» όλων των συναδέλφων και των συλλόγων διδασκόντων σε κάθε σχολείο ότι δεν θα προχωρήσει η ατομική αξιολόγηση. Ανακοινώνουμε- δημοσιοποιούμε τα ποσοστά συμμετοχής στη ΑΑ,  στέλνοντας σαφές μήνυμα  πως με τη  μαζική συμμετοχή μας στην απεργία αποχή και αποφάσεις των συλλόγων διδασκόντων συλλογικά,  , σταματάμε την αξιολόγηση.

· Η απεργία – αποχή που προκηρύχτηκε ομόφωνα από τη ΓΣ προέδρων ΕΛΜΕ (11/2) καλύπτει σε όλες τις φάσεις τους/τις συναδέλφους από όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την ατομική αξιολόγηση όπως από τη συνάντηση με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης, την ενημέρωση της Ψηφιακής Πλατφόρμας, την κατάθεση έκθεσης ατομικής αυτοαξιολόγησης, κλπ.

· Κανένας δεν συμπληρώνει και δεν καταθέτει στοιχεία στους ατομικούς φακέλους αξιολόγησης.

· Σε  περίπτωση που το υπουργείο πάει στα δικαστήρια και βγάλει παράνομη την απεργία – αποχή προχωράμε σε επαναπροκήρυξη της απεργίας - αποχής από ΟΛΜΕ / ΔΟΕ / ΑΔΕΔΥ, αλλά και με την επαναπροκήρυξη σε κάθε περίπτωση και από την ΕΛΜΕ της Απεργίας/Αποχής και των στάσεων εργασίας , όπως αποφασίστηκε στη ΓΣ της ΕΛΜΕ (2/2/2023).

· Αξιοποιούμε ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί τις στάσεις εργασίας που προκηρύσσονται από την ΟΛΜΕ, (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη θα στέλνουμε στα σχολεία τη συγκεκριμένη απόφαση), για να μην μπουν οι αξιολογητές στις τάξεις μας. Συντονιζόμαστε , στηρίζουμε από κοινού τα σχολεία που θα επιχειρηθεί η είσοδος των αξιολογητών, μπλοκάρουμε σε κάθε βήμα κάθε απόπειρα τους. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΕΥΔΟΞΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR