Ads 468x60px

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Mαζική παράσταση διαμαρτυρίας των ΕΛΜΕ- ΣΕΠΕ στα γραφεία των συμβούλων στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης. Φωτογραφίες και Βίντεο

 

Γ΄ΕΛΜΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                               Θεσσαλονίκη  28 -2- 2023

Πρ. Κορομηλά 51

τηλ. Επικοινωνίας 6978300483                    

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/                    




Την  Πέμπτη 23/2 τοποθετήθηκαν οι σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας. Με βάση αυτήν την εξέλιξη τo Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ, υλοποιώντας τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ πραγματοποίησε σήμερα,  Τρίτη 28/2 στις 1.30 μ.μ. μαζική παράσταση  διαμαρτυρίας των ΕΛΜΕ- ΣΕΠΕ  στα γραφεία των συμβούλων στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης.  Για τη συμμετοχή των συναδέλφων κηρύχθηκαν μονόωρες και 2ωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας χρησιμοποίησαν οι συνάδελφοι για να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία των ΕΛΜΕ  - ΣΕΠΕ.

Η δ/ντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς να απαντήσει στα ερωτήματα και τις τοποθετήσεις των συναδέλφων, ψέλλισε δικαιολογίες... , ενώ ο δ/ντής της Δ/θμιας Εκπαίδευσης ήταν απών και άκουσε τις θέσεις και τα αιτήματα των συναδέλφων/ισσών η κ. Αλβανίδου. Απουσίαζαν, επίσης, και οι Σύμβουλοι που ανέλαβαν υπηρεσία.  Οργή μόνο κι αγανάκτηση ξεχείλισε από τους εκπροσώπους των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ, καθώς κι από τους/τις νεοδιόριστους συναδέλφους και ακλόνητη η απόφασή τους να μπλοκάρουν την Αξιολόγηση.

Θα ακολουθήσει αντίστοιχη  μαζική παράσταση  διαμαρτυρίας των ΕΛΜΕ- ΣΕΠΕ  στα γραφεία των συμβούλων στη Διεύθυνση Ανατολικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 1/3 στις 1.30 μ.μ. Για τη συμμετοχή των συναδέλφων κηρύσσουμε μονόωρες και 2ωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας που θα χρησιμοποιήσουν οι συνάδελφοι για να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία των ΕΛΜΕ  - ΣΕΠΕ.

Την Τετάρτη 1/3 στις 7.00 μ.μ. οργανώνουμε κοινή  ενημερωτική τηλεδιάσκεψη των ΕΛΜΕ-Θ με νεοδιόριστους/ες συναδέλφους που υπηρετούν στη Θεσ/νίκη. Το λινκ είναι : https://us02web.zoom.us/j/84576639817  Συνεχίζουμε τις ενημερώσεις και συσκέψεις με νεοδιόριστους/ες  δια ζώσης στα  σχολεία με ευθύνη της  ΕΛΜΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

 ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΕΥΔΟΞΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τη σημερινή συγκέντρωση με φωτογραφίες και βίντεο:











και βίντεο







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR