Ads 468x60px

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΚ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                                     Θεσσαλονίκη 9 /12/ 2023

Πρ. Κορομηλά 51 τκ 54622                                   

 e-mail:  gelmeth3@gmail.com

τηλ. Επικοινωνίας 6978300483 


http://3elmethess.blogspot.gr/




Το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ  αιτείται την  άμεση  επίλυση του προβλήματος που προέκυψε με τη μισθοδοσία αναπληρωτών\ τριων Γενικής Παιδείας στη ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ  Θεσσαλονίκης και την άμεση εξόφληση των ΜΚ που δικαιούνται.

Η  μισθοδοσία μηνός Νοεμβρίου που  καταβλήθηκε στις 8 -12-2-2023 , η οποία είναι και η τελευταία μέχρι και το τέλος των διακοπών και την επιστροφή μας στα σχολεία, διενεργήθηκε με το Μισθολογικό Κλιμάκιο 1, παρότι από τα μέσα Οκτωβρίου (Πράξη 56η/20-10-2023) έχουν αναγνωριστεί από το ΠΥΣΔΕ οι συνάφειες των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών των συναδέλφων\ισσων.

Η μη εξόφληση των ΜΚ που δικαιούνται  θα επιτείνει την οικονομικά δυσχερή θέση των συναδέλφων\ισσων  μας.  Μέσα  σε ένα ευρύτερο περιβάλλον ακρίβειας, πληθωρισμού  και ραγδαίας υποχώρησης της αγοραστικής αξίας των μισθών μας, οι συνάδελφοι-ισσες μας  πρέπει με το ΜΚ1, για έναν ακόμη μήνα, να ανταποκριθούν, όχι μόνο  στις πάγιες υποχρεώσεις τους, που είναι αυξημένες λόγω και των ληξιπρόθεσμων εκκρεμοτήτων του έτους, αλλά και στο ιδιαίτερα επιβαρυμένο κόστος μετακίνησης, περίπου στο 10% του μισθού που  καταβλήθηκε,  ειδικά όσοι και όσες υπηρετούν σε διαφορετικές περιοχές από τους τόπους καταγωγής τους. Αναγκάζονται έτσι να  επωμιστούν    ένα εξαιρετικά βαρύ οικονομικό φορτίο που προκαλεί  μεγάλο άγχος και πίεση ενόψει των γιορτών.

Η ΔΔΕ να προβεί σε όλες τις άμεσες ενέργειες για  την έγκαιρη  εξόφληση των ΜΚ που δικαιούνται οι  αναπληρωτές-τριες Γενικής Παιδείας .

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΕΥΔΟΞΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR