Ads 468x60px

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Προτάσεις για την επικοινωνία της ΕΛΜΕ με τα σχολεία και τους συναδέλφους/ισσες



Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                      Θεσσαλονίκη 7 /3/ 2016
Πρ. Κορομηλά 51 τκ 54622                                  
 e-mail:  gelmeth3@gmail.com
Προτάσεις για την επικοινωνία της ΕΛΜΕ με τα σχολεία και τους συναδέλφους/ισσες
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.
Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των συναδέλφων για τις δραστηριότητες της ΕΛΜΕ, γνωστοποίησης των προβλημάτων των σχολείων και των συναδέλφων  και της καλύτερης επικοινωνίας με τους συλλόγους  κάθε σχολείου προτείνουμε μια σειρά από ενέργειες και αναμένουμε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις.
1.   Ο κάθε σύλλογος να εκλέξει έναν συνάδελφο –σύνδεσμο (με τον αναπληρωτή του) με την ΕΛΜΕ και να μας στείλει το τηλέφωνο και το e-mail του.
2.   Σε κάθε σχολείο με ευθύνη του «συνδέσμου», του διευθυντή, υποδιευθυντή ή άλλου συναδέλφου, να ενημερώνεται ο πίνακας ανακοινώσεων της ΕΛΜΕ και ο φάκελος με τα έγγραφα της ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ κ.λ.π.
3.   Να μας ενημερώσετε αν λαμβάνετε τα e-mail της ΕΛΜΕ  και αν αυτά προωθούνται σε όλους τους συναδέλφους .
4.  Η Γ΄ ΕΛΜΕ διαθέτει blog (ιστολόγιο στο διαδίκτυο) με διεύθυνση http://3elmethess.blogspot.gr/     από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε ή να στέλνετε άρθρα, σχόλια, προτάσεις, νέα των σχολείων κ.λ.π.
5.   Τα γραφεία της ΕΛΜΕ  (Πρ. Κορομηλά 51, κτήριο ΕΔΟΘ, 3ος όροφος) είναι ανοικτά κάθε Τρίτη 7-9 μμ για όποιον συνάδελφο έχει κάποιο αίτημα ή πρόβλημα. Μπορείτε να επικοινωνείτε και  τηλεφωνικά με τα μέλη του Δ.Σ. ή στο e-mail της ΕΛΜΕ:   gelmeth3@gmail.com
6.   Οι συνεδριάσεις του ΔΣ γίνονται κάθε δεύτερη Τρίτη και είναι ανοικτές όχι μόνο για τον συνάδελφο-σύνδεσμο αλλά και για όλους τους συναδέλφους. Μπορείτε  και να προτείνετε θέματα στην Η.Δ. που θα γνωστοποιείται στα σχολεία.
7.   Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις επιτροπές  α) Πολιτιστική, β) ΤΕΕ και γ) Αναπληρωτών, που λειτουργούν στην ΕΛΜΕ.
8.   Οι σύλλογοι κάθε σχολείου μπορούν να προγραμματίζουν συνεδριάσεις για ενημέρωση ή άλλα θέματα που τους αφορούν και να καλούν τα μέλη του ΔΣ.
 Το σωματείο είναι το «όπλο» μας,  το χρειαζόμαστε, είναι το κοινό μας «σπίτι», ανήκει σε ΟΛΟΥΣ. Παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις του καθένα μας, που μπορούν να γίνουν ο πλούτος του και όχι πεδίο άγονων αντιπαραθέσεων.  Ας το κάνουμε όλοι μαζί στήριγμα και ελπίδα στους δύσκολους καιρούς!
 Για το Δ.Σ.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ                   ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR