Ads 468x60px

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                       Θεσσαλονίκη 26 /11/ 2021

Πρ. Κορομηλά 51 τκ 54622                                   

 e-mail:  gelmeth3@gmail.com

τηλ. Επικοινωνίας 6979850143 


http://3elmethess.blogspot.gr/


 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ  ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Το ΔΣ της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ  αποφάσισε την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Ε.Ε. την Τρίτη 14 -12-2021, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας. 

Η Εκλογικοαπολογιστική Συνέλευση της Γ΄ΕΛΜΕ για τον απολογισμό δράσης της ΕΛΜΕ και τον οικονομικό απολογισμό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 -12-2021 στις 10 το πρωί  στο 23ο Λύκειο Θεσσαλονίκης ,ενώ μετά  το μεσημέρι 2-7.30 μμ θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και  της εξελεγκτικής επιτροπής .

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος για ένα δυνατό, αγωνιστικό σωματείο

Ήδη έχει αιτηθεί και αναμένει την έγκριση συνδικαλιστικής άδειας  από τις διευθύνσεις για όσους/ες συναδέλφους/ισσες συμμετέχουν στις διαδικασίες. Σε περίπτωση που δε χορηγηθεί από τις ΔΔΕ άδεια ,θα υπάρξει εξάλλου και νέα σχετική ανακοίνωση, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13-12-2021 στις 6μμ στο 23ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και οι εκλογές  την Τρίτη 14-12-2021 από τις 13.30-7.30μμ . 

 Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ μόνιμοι και αναπληρωτές γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής.

Η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ για τους μόνιμους και 10 για τους αναπληρωτές (Η συνδρομή είναι η ελάχιστη δυνατή καθώς  τα 10 ευρώ είναι συνδρομή στην ΟΛΜΕ και 1 ευρώ στην ΕΔΟΘ)

 Καλούμε τους «συνδέσμους» των σχολείων να συγκεντρώσουν τις συνδρομές ανά σχολείο για την διευκόλυνση όλων  την ώρα της ψηφοφορίας.

 Κατά την ψηφοφορία οι συνάδελφοι θα λάβουν και την εκπτωτική κάρτα της ΟΛΜΕ.

Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα . 

  • Παρακαλούμε  τους διευθυντές των σχολείων να αποστείλουν άμεσα τις καταστάσεις των υπηρετούντων στο σχολείο οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικοί κατάλογοι.

  • Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές ενημερώνοντας το mail της ΕΛΜΕ ή τους συναδέλφους του Δ.Σ.

 Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, κινήσεων και συναδέλφων μπορούν να κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 9/12/2019 σε ηλεκτρονική μορφή στο mail της ΕΛΜΕ 


 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR