Ads 468x60px

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026

Βραδιά θεάτρου με τη Γ ΕΛΜΕ-Θ «ΤΡΕΜΩ» του Ζοέλ Πομμερά

 Γ΄ΕΛΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                                       Θεσσαλονίκη 2/2/2026 

Πρ. Κορομηλά 51 τηλ. 6978300483                                  

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/ 

fb  : Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης


Βραδιά θεάτρου με τη  Γ ΕΛΜΕ-Θ 

 «ΤΡΕΜΩ» του Ζοέλ Πομμερά

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 9μ.μ.  στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών



Οι βραδιές θεάτρου με τη Γ ΕΛΜΕ-Θ συνεχίζονται με το έργο του Ζοέλ Πομμερά "ΤΡΕΜΩ" , που ανεβαίνει για πρώτη φορά πανελλαδικά(!) στο ΚΘΒΕ.

 Πρόκειται για ένα αινιγματικό, σπονδυλωτό έργο του Ζοέλ Πομμερά, που εξερευνά τις οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις, εστιάζοντας στην ανθρώπινη σκληρότητα, τον φόβο και την τρυφερότητα. 

Χωρίς αυστηρή συνοχή και κεντρικό μύθο, με πρωταγωνιστές έναν "κομπέρ" και έναν "θίασο" από γκροτέσκες φιγούρες, βγαλμένες λες από κάποιο "σκοτεινό" καμπαρέ, ο Γάλλος θεατρικός συγγραφέας και ο Έλληνας σκηνοθέτης Άρης Κακλέας στήνουν επί σκηνής ένα  αληγορικό freak show, που ακροβατεί μεταξύ ρεαλισμού και φαντασίας εξερευνώντας όψεις της σύγχρονης ανθρώπινης τραγικότητας: τις εύθραυστες συνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων, τους μηχανισμούς εξουσίας στις σχέσεις και την αέναη σύγκρουση καλού και κακού.


Κρατήσεις για την παράσταση γίνονται ως την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο τηλέφωνο 6944691531. 

Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται σε 7 ευρώ.


Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-Θ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                                            ΑΛΙΚΗ ΠΕΝΤΕΔΕΚΑ 




 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - rss

Πρόσφατα άρθρα του ΑLFAVITA.GR